Sunday, December 18, 2011

#superbuzy

haa haa Terkejut la tu. terkejut kan kan. ye, baik ngaku semua terkejut kan. heh heh. tiba tiba aku buat post baru.  terkejut la tu. jangan kena sakit jantung sudah. serius ni syaran suri bukan orang laen buka blog ni. aku tau semua ada perasangka bukan aku tulis. wahaha. #bajethabis

entah la, tiba tiba terbuka hati nak buka blog dashboard, then aku sedar yang memang ramai yang sentiasa update blog mereka. kemudian timbul sesuatu dalam hati ni perasaan kesian kat blog ni. ahaha
sebenarnya aku baru baca blog sesorang tu. sakan menulis. macam macam. bagus la dia. siap mention mention aku. hah hah. like sangat.

hah, pergi kepada tajuk entri ni. superbusy. please define, aku sekarang dah macam dato' dato' tansri tansri yang busy menjaga rakyat jelata. aku busy menjaga projek, esement,test jelata. ahaha. serius tak pernah terfikir hidup aku kat uni ni akan jadi sesibuk ini. bayang kan stay up sampai 5 pagi nak siapkan group projek yang tak habis lagi lecture nya. boleh gila tekanan ooo..

mungkin semua rasa aku ni bajet je, semua orang pon busy jugak kot. tapi bagi aku lain. aku tak pernah rasa macam ni. first time. then aku sedar, patut la ada yang menitis air mata masa dapat segulung ijazah tu kan. aku pon rasa nak menangis jugak la nanti. so, aku da cakap awal awal, nanti sape sape nampak aku nangis diam je ok. hah ha

next week gonna be our last week of lecture then will continue with study week. so better prepare awal kan. tapi tapi. next week got 4 test plus 4 assignment need to submit. cool kan. padan muka aku. nak sangat jadi engineer. :)


mcm ni la aku study kat library. cuma kasut je tak kulit. ahaha #lame
bajet kuat study.
anyway,
good luck final semua. aku ada study week dua minggu. jangan jelez :)

1 comment:

  1. Terkejut gila. sampai dup dap dup dap jantung gua!

    ReplyDelete